Salta rechthoekige trampoline kopen – Veiligheidsnet – Inground – Premium Black Edition

Trampoline rechthoek van Salta trampolines

De rechthoekige trampolines van Salta Trampolines worden geroemd om hun balans in veiligheid, duurzaamheid en prijs – kwaliteit verhouding. De rechthoekige trampolines van Salta zijn verkrijgbaar in twee maten en uiteraard ook leverbaar met accessoires zoals bijvoorbeeld een veiligheidsnet en trapje.

De trampoline rechthoek is voorzien van een dikke trampoline beschermrand zodat u bij eventuele misstapjes prettig wordt opgevangen en niet tussen de springveren eindigt zoals dat bij andere trampolinemerken het geval is. In onderstaande figuur vindt u de specificaties van de Salta rechthoekige trampolines. Deze trampolines rechthoek zijn ook leverbaar in combinatie met een veiligheidsnet.

De specificaties van de rechthoekige trampolines uit de collectie van Salta Trampolines

De rechthoekige trampolines zijn bijzonder stevig en luxe uitgevoerd met een gegalvaniseerd stalen frame van 31,8 mm dik. De buizen van het frame zijn zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant gegalvaniseerd, waardoor roestvorming vrijwel uitgesloten is. Door de extra sterke veren is er een hoger springgewicht mogelijk. De 183 cm SALTA trampoline is bijvoorbeeld getest door de TUV en goedgekeurd tot meer dan 700 kg, uniek in Nederland. Deze Salta trampolines zijn geschikt voor personen met een lichaamsgewicht van max. 100 kg.

De springmat is gemaakt van geweven permatron (600D/600D) en is gemaakt in de USA. Het randkussen is ca. 29cm breed en ongeveer 20 mm dik, zodat deze de extra sterke goldspring veren (36 tot 56 stuks stuks, lengte 14 cm, diameter 23 mm) in zijn geheel bedekt. De rand is gemaakt van weerbestendig en duurzaam PVC, geschikt voor meerdere seizoenen. Deze trampolines zijn tevens verkrijgbaar inclusief een bijpassend veiligheidsnet.

De trampolines van Salta zijn ook in combinatie met een veiligheidsnet of vangnet leverbaar

Voor de jongere kinderen is er een trampoline trapje verkrijgbaar. Deze Salta trampolines zijn geschikt voor 1 / 2 grote kinderen of 2 / 3 kleuters en zal in ieder geval zeer veel buitenspeel plezier opleveren. Een trampoline is niet alleen zeer leuk, maar is ook nog eens heel goed voor de ontwikkeling van een kind. Vooral de jongere kinderen krijgen hierdoor een beter evenwicht en leren hun lichaam op een goede manier te ontwikkelen. De trampolines worden geleverd met een duidelijke handleiding en zijn makkelijk op te zetten. Het wordt nog een stukje makkelijker als je dit met 2 personen doet, dat scheelt aanzienlijk in de tijd.

De trampolines zijn verkrijgbaar met 3 verschillende kleuren trampolinebeschermrand (groen, roze, antraciet). Voor goedkope Salta trampolineranden kijk eens op www.trampolinerandplein.nl .

NIEUW in 2015:

Salta Excellent Ground trampoline rechthoek

Salta trampolines komt in 2015 met een nieuwe top collectie echte ingraaftrampolines rechthoekig: de salta rechthoek excellent ground trampoline, verkrijgbaar in 2 afmetingen. Voor meer informatie en goedkoop kopen zie: Salta trampoline rechthoek ground ingraaf trampoline

Nieuw in 2014!

Salta rechthoek premium black trampoline

De hele mooie exclusieve trampolinelijn van Salta is nu te koop: de Salta premium black trampoline rechthoek. Deze trampoline is verkrijgbaar in 2 maten, en met of zonder veiligheidsnet. Exclusief bijwww.trampolineplein.nl: keuze uit 3 verschillende kleuren trampolinebeschermrand: roze, groen of zwart!

Een goedkope Salta premium black trampoline rechthoek kopen: Salta rechthoek premium black edition trampoline