Salta trampoline rond – Met / zonder veiligheidsnet – Roze / groen / antraciet / zwart

Salta trampoline kopen – maten 183, 213, 244, 251, 305, 366 en 427 cm

De ronde trampoline van Salta is verkrijgbaar als combo set (Salta trampoline met veiligheidsnet) of zonder veiligheidsnet, en is hierdoor de meest succesvolle uit de collectie van Salta Trampolines. Met een doorsnede van 183, 213, 244, 251, 305, 366 of 427cm en verkrijgbaar met een roze, groen, zwarte of antraciet Salta trampoline rand biedt de collectie ronde trampolines voor elk wat wils. De Salta trampolines zijn voorzien van een dikke beschermrand zodat u bij eventuele misstapjes prettig wordt opgevangen en niet tussen de springveren eindigt zoals dat bij andere trampolinemerken het geval is. In onderstaande figuur vindt u de specificaties van de Salta ronde trampolines.

Specificaties Salta Ronde trampolines

De ronde trampolines zijn bijzonder stevig en luxe uitgevoerd met een gegalvaniseerd stalen frame van 31,8 mm dik. De buizen van het frame zijn zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant gegalvaniseerd, waardoor roestvorming vrijwel uitgesloten is. Door de extra sterke veren is er een hoger springgewicht mogelijk. De 183 cm SALTA trampoline is bijvoorbeeld getest door de TUV en goedgekeurd tot meer dan 700 kg, uniek in Nederland. Deze Salta trampolines zijn geschikt voor personen met een lichaamsgewicht van max. 100 kg.

De springmat is gemaakt van geweven permatron (600D/600D) en is gemaakt in de USA. Het randkussen is ca. 26cm voor d ekleine trampolines tot 29cm voor de grote trampolines breed en ongeveer 20 mm dik, zodat deze de extra sterke goldspring veren (36 tot 80 stuks stuks, lengte 14 cm, diameter 23 mm) in zijn geheel bedekt. De rand is gemaakt van weerbestendig en duurzaam PVC, geschikt voor meerdere seizoenen. Deze trampolines zijn tevens verkrijgbaar inclusief een bijpassend veiligheidsnet.

Combinate ronde trampoline met veiligheidsnet van Salta trampolines

Voor de jongere kinderen is er een trampoline trapje verkrijgbaar. Deze Salta trampolines zijn geschikt voor 1 / 2 grote kinderen of 2 / 3 kleuters en zal in ieder geval zeer veel buitenspeel plezier opleveren. Een Salta trampoline is niet alleen zeer leuk, maar is ook nog eens heel goed voor de ontwikkeling van een kind. Vooral de jongere kinderen krijgen hierdoor een beter evenwicht en leren hun lichaam op een goede manier te ontwikkelen. De trampolines worden geleverd met een duidelijke handleiding en zijn makkelijk op te zetten. Het wordt nog een stukje makkelijker als je dit met 2 personen doet, dat scheelt aanzienlijk in de tijd.

De trampolines zijn verkrijgbaar met 3 verschillende kleuren beschermrand (groen, roze en antraciet).

Salta Trampoline ingraaf ground excellent- Je Salta trampoline ingraven

Ga je voor veiligheid en wil je oog ook nog wat, kies er dan voor om je Salta Trampoline in te graven. Een trampoline ingraven is momenteel zeer populair. Een trampoline inground heeft dan ook vele voordelen. Het belangrijkste is uiteraard de veiligheid. Doordat de trampoline bijna geheel in de grond zit, heb je een uitermate veilige trampoline. Als je kind er nu afvalt, valt hij of zij op het gras en is de kans op letsel minimaal. Het tweede belangrijke punt is dat als de Salta trampoline is ingegraven, de trampoline 1 geheel is geworden met de tuin.

Trampolineplein.nl heeft de grootste en voordeligste collectie ronde Ingraaf Salta Trampolines van Nederland. Kijk hier eens voor ons complete aanbod: salta ingraaf excellent ground trampoline