Salta trampoline accessoires

 Kijk voor salta trampoline accessoires ook eens op pleinaanbiedingen.nl

Salta levert voor haar trampolines ook een aantal hoogwaardige Salta trampoline accessoires. Hieronder ziet u trampoline beschermranden, beschermhoezen en een trapje. Vraag uw dealer naar deze handige hulpmiddelen om de levensduur van uw Salta trampoline te verlengen en de veiligheid van uw kinderen te waarborgen.

Beschermrand – trampoline accessoires voor veiligheid

De weerbestendige beschermranden van Salta Trampolines zijn volgens dezelfde kwaliteitsnormen als onze trampolines vervaardigd. De rand is tot 29 cm breed en heeft een rok van 10 cm, zodat de veren helemaal bedekt worden. Doordat dit randkussen is gemaakt van coated PVC heeft het een lange levensduur. Door de dikte van het PVC (0,35 mm) is deze Salta beschermrand ook nog eens ijzersterk. Wij geven dan ook 2 jaar garantie op alle Salta trampolineranden!

salta trampoline accessoires: De beschermranden van Salta trampolines. Degelijk en in drie kleuren verkrijgbaar

Kleur: Groen, roze, antraciet
Materiaal bovenkant: 0,35 mm dik weerbestendig coated PVC
Materiaal onderkant: 120g/m2 Polyetheen
Dikte foam: 25 mm EPE foam
Breedte rand: 29 cm
Lengte rok: 10 cm
Garantie: 2 jaar

 Afdekhoes – trampoline accessoires die beschermen!

De trampolinehoes cover is een kwalitatief super beschermhoes voor je Salta trampoline. Ter bescherming van de springmat en de beschermrand, kan de trampolinehoes cover groen salta over de trampoline worden getrokken. Deze trampolinehoes is vervaardigd uit 0,35 mm dik coated pvc, dus zeer duurzaam. Hij is voorzien van een afwateringsgat, zodat er geen water op de trampoline blijft staan. De hoes wordt op z’n plaats gehouden middels framebandjes en een aantrekkoord. Geschikt voor al onze trampolines. Bij juist gebruik verlengt een trampolinecover de levensduur van de trampoline met enkele jaren.

Afdekhoes Salta trampoline accessoires voor je Salta Trampolines

kleur: groen, antraciet, roze
materiaal: duurzaam coated PVC
garantie: 2 jaar

Trampoline trap – trampoline accessoires voor gemak

Het Salta trampoline trapje is een geschikte accessoire voor alle Salta trampolines vanaf 244 cm. Het trapje is gemaakt van gepoedercoat staal, waardoor deze bestand is tegen weer en wind. De 2 kunststof tredes van deze Salta trampoline accessoire hebben een antislip profiel en zijn schuin in het frame geplaatst. De trap heeft haken aan de bovenkant van het frame voor de montage aan de rand van de trampoline. Een horizontale ligger voorkomt het wegzakken van de poten in de ondergrond.

kleur: zwart
afmetingen: 98 x 52 cm
dikte stangen: 24,4 mm
materiaal: staal gepoedercoat, dikte 1 mm